Bleken

Bleken

Stralend witte tanden
Mooie witte tanden zijn aantrekkelijk om te zien. Om jaloers op te worden! Het hebben van witte tanden is bovendien goed voor het zelfvertrouwen. Weet u dat het tegenwoordig heel eenvoudig is om uw tanden te bleken? Er is nu Cavex Bite&White, een veilig product om uw tanden thuis te bleken. Cavex Bite&White werkt snel, is gemakkelijk in gebruik en laat u weer stralend lachen!

Veilig en effectief tanden bleken
De meeste mensen beginnen hun leven met een smetteloos wit gebit. Door roken, koffie, thee of andere voedingsmiddelen verkleuren tanden na verloop van tijd. Bovendien kunnen het gebruik van medicijnen of erfelijke tandproblemen een rol spelen. En hoe vervelend het ook klinkt, ouder worden heeft invloed op de tandkleur. Het beschermende glazuur van uw tanden wordt dunne, zodat kleurstoffen nog sneller kunnen doordringen en waardoor het onderliggende, realtief gelige, tandbeen meer zichtbaar wordt.

Een voor de hand liggende oplossing is tanden bleken. Daarvoor is Cavex Bite&White ontwikkeld. Een veilig en effectief tandbleekmiddel. De benandeling vindt niet in de praktijk plaats maar doet u zelf, waar en wanneer u het wilt. Ook uw tanden kunnen zo mooi wit worden als die van die ander waar u altijd zo jaloers op was.

* resultaat is onder meer afhandelijk van de aard van de verkleuring, de intensiteit, de algehele mondhygiëne en behandelduur.

Raadpleeg uw tandarts
Bleken van tanden mag alleen gedaan worden onder begeleiding van een tandarts. Wij kunnen u hier tijdens uw halfjaarlijkse controle meer informatie over geven hoe de procedure bij ons in de praktijk gaat. Een voorbeeld kunt u zien in onderstaande filmpje.

Voorbeelden

Voor behandeling

Na behandeling

Voor behandeling

Na behandeling