Implantologie

Implantologie

Vanaf heden bieden wij implantogie aan in onze praktijk. Losse tandvervanging of een klikgebit het is vanaf nu allemaal mogelijk bij Tandartsenpost Hoensbroek. 

Het implanteren van één tand:

Als er een tand ontbreekt, is een kroon op een implantaat meestal de beste manier om uw kauwfunctie en natuurlijke uitstraling te verbeteren. Wanneer is een tandheelkundig implantaat een alternatief? Of er nu een tand ontbreekt, meerdere tanden of al uw tanden, tandheelkundige implantaten zijn een definitieve manier om nieuwe tanden te krijgen.

Het implanteren van meerdere tanden:

Wanneer is een tandheelkundig Implantaat een alternatief? Als er meerdere tanden ontbreken . Als er meerdere tanden ontbreken, zal een brug of kronen die steunen op implantaten uw functie en uitstraling verbeteren.

Als al uw tanden ontbreken in de boven- of onderkaak, kunt u kiezen voor een volledige brug die steunt op implantaten of een gebitsprothese die vastgezet wordt met implantaten.

De gebitsprothese wordt aan twee of meerdere implantaten verbonden, waardoor deze makkelijk uitneembaar is. Wanneer de prothese goed bevestigd is op de implantaten is er geen kans dat deze los gaat zitten. Uw behandeling is afhankelijk van uw situatie en persoonlijke voorkeur. Vraag uw tandarts om meer informatie. Of u nu een brug heeft of een gebitsprothese die vastgezet is met implantaten, u kunt weer vol vertrouwen spreken, kauwen en lachen.